Temperament i conflictes

Titular noticias
Pacerse de viento

Temperament i conflictes


 Aprofitant l'aprofundiment en el pensament de Keirsey, em permeto imaginar les aplicacions que el coneixement sobre els temperaments arquetípics pot tenir sobre el interessant camp de la gestió de conflictes.

La presentació hauria de ser prou eloqüent per despertar l'interès per l'estudi de Keirsey i en general sobre la història del temperament humà, que podem resumir en les 4 formes d'Artesà, Guardià, Idealista i Racional.

Si coincidim en l'idea de que algunes persones tenen mes habilitat per negociar agosaradament, altres per practicar una defensa tancada, altres per comunicar empàticament i altres per definir estratègies raonables, l'estudi dels temperaments de les persones que ens poden ajudar a gestionar un conflicte es torna un recurs realment valuós.

Per altre banda si comprenem que els diferents actors del conflicte tenen diferents formes de veure'l, de pensar i sobre tot de cercar solucions, .... i descobrim que aquestes formes es redueixen pràcticament a les 4 formes arquetípiques, ha arribat el moment de proposar itineraris de solució adaptats a aquestes 4 maneres d'actuar, facilitant camins còmodes d'enteniment adaptades a les diferents personalitats.Mas sobre el tema: gestió , conflictes , plató , aristótil , keirsey , meyers , mbti
Comentarios
Tu email no se mostrará en ninguna parte
Último en Pacerse de viento


Powered by iwith.org