Aus i Etología

Titular noticias
Pacerse de viento

Aus i EtologíaQuan jo era petit, potser tenia 6 anys, a la galeria d'un gran pis al carrer Bailén de Barcelona hi tenia un periquito, i recordo com jugava amb ell, com el deixava anar lliure per la casa, i les corredisses de la família per tornar-lo a la gàbia. Després van venir canaris, caderneres, i molts, molts ocells. Als 14 anys vaig muntar una gàbia a la terrassa de l'àtic del carrer Londres, una gàbia de 2x2x2 metres, 8 metres cúbics on vaig compartir adolescència amb 60 periquitos.

Així doncs, no és d'estranyar que ara miri ocells i estrenem projecte sota el títol Aus i Etologia a Bartomeus.cat. Aquesta és una activitat familiar amb la Montse, i els resultats els comparteixo a Facebook amb la comunitat mundial de Bird &Birdwatching.

Mas sobre el tema: ocells
Comentarios
Tu email no se mostrará en ninguna parte
Último en Pacerse de viento


Powered by iwith.org